Kav

KBG

K.A.V.

De KAV is gesticht in september 1961.
Door het ontstaan van St.-Antonius als parochie, hebben 5 vrouwen die reeds lid waren in het centrum de handen in elkaar geslagen en hier op de parochie een K.A.V. afdeling gesticht.
De dappere vrouwen waren: Gaby Vanderkimpen, Marie Deventer, Denise Vandenbossche, Georgette Vanrijselberghe en Lucienne Henrist.
Pater Marcelinus als proost.
We zijn uitgegroeid tot 152 leden waaronder 14 kernleden en onze Proost Pater Marc Ampe.

Hoe werkt K.A.V.?

Ieder jaar is er een verbondelijke startdag waar we een programma krijgen en daaruit een keuze maken, wat we in onze afdeling kunne realiseren.
Elke maand heeft er plaatselijk een vergadering plaats waar we de ledenboekjes meekrijgen en zo onze leden maandlijks bezoeken.
Per jaar houden we vooral de leden een algemen vergadering en een nieuwjaarsreceptie met ontspanning.
Als vorming zijn er gespreksavonden rond allerlei aktuele thema's.
Er gaan ook lessenreeksen door zoals:
Koken, naaien, turnen, zwemmen, kreatief handwerk, sfeermakers enz.
Vergeten we zeker niet onze jaarlijkse KAV - KWB Lourdesbedevaarten.
U ziet dat er in K.A.V. gewerkt wordt aan de vorming van vrouwen uit het werknemersmidden.

En als afsluiter van het jaar onze kerstmarkt, waar we altijd van de opbrengst een stuk afstaan aan een of ander projekt voor het goede doel.

Kom gerust eens een kijkje nemen op één of andere aktiviteit van KAV.

Sint-Antonius > Home

Laatste wijzigingen: 11/02/11 @ 19:35 CET | 3.3 msec